dilluns, 2 de febrer del 2009


Una "gominola" és el mot que en castellà diuen de la Llaminadura .És un caramel elàstic, el.laborat a partir de gelatina animal barrejada amb diferents dolços, gustos i pigments que li proporcionen color...
Heus aquí una recepta per a fer llaminadures:
- 2 sobres de gelatina neutre - 1 sobre de gelatina de sabor - 180 g de llet, suc o aigua, ssegons es vulgui - 200 g de sucre i una mica més per a rebossar
Preparació
S'escalfa el líquid i es disolen els sobres de gelatina neutre (en un Thermomix 5 min 100º vel. 2)
Afegim el sobre de gelatina de sabor i ho barregem (10 s vel. 2)
Deixar coure una estoneta (9 min 100 ºC vel. 2)
Untar una "plata" o motlllos amb un poquet més d'oli de girasol i ficar-hi la barreja. Deixarem reposar-ho unes 12 hores, tallarem amb un ganivet o amb els motlles i ho rebossarem amb sucre. nyam nyammmm! boníssims !! (per cert jo no els he fet encara !...)

2 comentaris:

  1. pringaaaada!
    ningu no et posa comentaris? crida al 600006000 i demana per laina garcia i et firmara el blog!!!!! xdxd testimoooo mami. per cert hauries de posar alguna cosa sobre la xuxelandia o de les xuxes naturals que venen als mercats del caps de setmana... be tot i aixó es maco pero jo no o puc mirar molt sobretot les fotografies perquè m'entren unes ganes terribles de menjar-ne.

    t'estima molt:la teva "segona" filla. l'aineta aina ainona garcia garcieta garciona bardoleta bardolona bardolet PET!!!!!

    ResponElimina
  2. M'agradat molt trobar la recepta de les gominoles!! Ja tinc una cosa més que fer amb el meu nebot. Gràcies.

    ResponElimina